banner-sesiune2016

 

Stimaţi invitaţi,

Vă anunţăm pe această cale că perioada de desfăşurare a Sesiunii naţionale de comunicări ştiinţifice „Dimensiuni contemporane ale dezvoltării. Fundalul românesc al sincronizării europene” a fost modificată. Astfel, deschiderea sesiunii va avea loc pe data de 2 iunie 2016, la orele 17:00, cu prelegerea susţinută de invitatul special al acestei ediţii a manifestării, domnul prof. univ. dr. Carlo Colomba. Lucrările pe secţiuni se vor defăşura pe data de 3 iunie 2016.

Vǎ rugăm sǎ diseminaţi informaţia cǎtre toţi cei care consideraţi că ar putea fi interesaţi.

Vǎ aşteptǎm!

Cu stimă,
Coordonator Sesiune de comunicări,
Conf. univ. dr. Teodora Prelipcean
image006

 

În spiritul tradiției instituite încă din anul 2005, Universitatea “Petre Andrei” din Iași își deschide porțile și în acest an specialiștilor și studenților din domeniile Asistență Socială, Drept, Economie, Psihologie și Științe Politice și din domenii înrudite, invitându-i să participe la sesiunea națională de comunicări științifice care va avea loc la începutul lunii iunie. Lucrările care vor fi prezentate în cadrul secțiunilor vor putea fi ulterior publicate în cele două tomuri ale Anuarului științific al Universității “Petre Andrei” din Iași (publicație indexată în bazele de date CEEOL, INDEX COPERNICUS, IDEEAS. REPEC, SOCIONET, ECONPAPER).

 

Anunţ – Invitaţie

În perioada 2-3 iunie 2016, Universitatea „Petre Andrei” din Iaşi va organiza cea de-a XXIV-a ediție a Sesiunii naționale de comunicǎri ştiinţifice „Dimensiuni contemporane ale dezvoltării. Fundalul românesc al sincronizării europene”.

Sesiunea este deschisă cadrelor didactice, specialiştilor şi studenţilor, atât din ţară cât şi din străinătate. După deschidere şi alocuţiunea în plen a invitatului de onoare, comunicările se vor face pe următoarele secţiuni:

 

FACULTATEA DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ŞI SOCIOLOGIE
Asistenţă socială – Incluziune socială şi dezvoltare comunitară

FACULTATEA DE DREPT
Științe juridice

FACULTATEA DE PSIHOLOGIE ŞI ŞTIINŢELE EDUCAŢIEI
Psihologie aplicată, consiliere și psihoterapie

FACULTATEA DE ECONOMIE
Contribuții teoretice și practice la conturarea dimensiunilor post sau inter-criză

FACULTATEA DE ŞTIINŢE POLITICE ŞI ADMINISTRATIVE
Teorie şi acţiune politică în context european

 

Detaliile privind înscrierea şi participarea sunt disponibile la adresa www.upa.ro/sesiune2016 . În cazul în care veţi avea nevoie de informaţii care nu se vor afla pe site, vǎ rugǎm sǎ contactaţi coordonatorul sesiunii de comunicǎri, conf. univ. dr. Teodora Prelipcean, la adresa de e-mail: sesiune2016@upa.ro

Vǎ rugǎm sǎ diseminaţi informaţia cǎtre toţi cei care consideraţi cǎ ar putea fi interesaţi.

 

Vǎ aşteptǎm!

Iaşi, 27.04.2016

 

Cu stimǎ,

Rector,
Prof.univ.dr. Sorin Bocancea
semnatura-sorin-bocancea

Coordonator Sesiune de comunicări,
Conf.univ.dr. Teodora Prelipcean
image006