revista22

A început postarea arhivei electronice a Revistei 22

revista22

După ce în vara acestui an s-a semnat acordul dintre Facultatea de Științe Politice și Administrative din cadrul Universității ”Petre Andrei” din Iași (UPA din Iași) și Revista 22, care viza realizarea arhivei electronice a revistei pentru perioada 1990-2001, primele rezultate au început să apară. Pe site-ul revistei culturale au fost postate în variantă electronică numerele de la 1 la 101 al publicației, pentru perioada 1990 – 1991. 

 

Ziarele au fost puse la dispoziție de către redacția revistei, care a făcut un apel la cititori pentru a le aduna (revista nu a avut o arhivă proprie). În august, arhiva a fost adusă la Iași și după debutul noului anului universitar a început scanarea.

site arhiva revista 22 Cei care se ocupă de realizarea arhivei electronice sunt studenții facultății în cadrul orelor de practică de specialitate.

Sperăm ca până la vacanța de iarnă să realizăm toată arhivarea. Facultatea de Științe Politice și Administrative din cadrul UPA din Iași nu se află la primul proiect de acest gen, după ce a  realizat și arhiva electronică a Sferei Politicii si a revistei Polis, care aparține facultății. Tot în cadrul parteneriatului se va realiza un schimb de link-uri între site-urile revista22 și revistapolis.ro”, a declarat Conf.univ.dr. Sorin Bocancea, decanul facultății.

 Numerele revistei scanate până în prezent pot fi consultate la adresa: http://www.revista22.ro/arhivapdf.php.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.