universitate iasi admitere 2013

Asociația Liga Studenților Universitatea Petre Andrei din Iași și-a ales o nouă conducere

universitate iasi admitere 2013Săptămâna trecută au avut loc alegeri pentru ocuparea funcțiilor de conducere ale Asociației Liga Studenților Universitatea „Petre Andrei” din Iași (ALSUPA). După validarea candidaturilor depuse și susținerea moțiunilor în cadrul Adunării Generale a fost votată o nouă conducere, care este formată din Președinte, 5 Vicepreședinți precum și funcția de Director al Departamentului P.R.

   „Conform prevederilor statutare s-a deschis procedura de alegeri pentru funcția de Președinte al ALSUPA, precum și a celorlalte funcții ce constituie Consiliul Director. Avem o nouă conducere în cadrul Asociației pe care am fondat-o în urmă cu trei ani de zile împreună cu ceilalți colegi. Urmează în aceste zile să depun la instanță actele necesare pentru validarea noilor funcții de conducere. Le urez mult succes în toate proiectele și inițiativele pe care le vor desfășura la nivel local, dar și național prin intermediul Uniunii Studenților din România”, a declarat Felician Viorel Huțanu, fostul Președinte al Ligii Studenților.

 

universitati 2013De-a lungul celor trei ani de zile ALSUPA a reușit să găsească finanțare externă pentru două proiecte, dar a fost și o asociație care s-a interesat de bunăstarea semenilor din comunitate, luând parte la manifestări culturale și comunitare organizate în cadrul universității.

”În ceea ce mă privește recunosc că persistă un gând de tristețe, deoarece Liga Studenților a însemnat atât pentru mine, cât și pentru colegii mei proiectul tinereții noastre. Astăzi este una dintre cele mai puternice ligi studențești din țară, membră a Uniunii Studenților din România (USR), o asociație care s-a axat foarte mult pe atragerea finanțărilor prin proiecte, iar astăzi avem trecut in C.V.-ul Asociației două proiecte finanțate cu suma de 26.000 de euro. Asociația Liga Studenților (ALSUPA) a jucat un rol important în acordarea calificativului Încredere de către comisia Aracis Universității noastre. Figurăm în conformitate cu toate prevederile Ministerului și ale Statutului Studenților. Pe această cale le multumesc studenților pentru tot sprijinul din acești an, îi rog să îi susțină pe cei noi veniți și cei care au absolvit studiile îi invit să se alăture Clubului Alumni. În acești ani principalul partener a fost Universitatea și mulțumesc conducerii și profesorilor pentru că au avut încredere în noi.” a precizat Felician Viorel Huțanu, fostul Președinte al Ligii Studenților.

După validarea voturilor s-a întocmit procesul verbal al Adunării Generale în care s-au consemnat următoarele rezultate: Președinte – Damian Ștefan George, Vicepreședinți – Iftode Ștefan, Sidor Dinu, Drăgan Sandra Anamaria, Dospinescu Alin Ștefan, Cosmin Sandu, iar pentru funcția de Director al Departamentului P.R., Morea Ștefan.

petre andrei din iasi „Trebuie să recunosc că ne așteaptă o muncă grea, deosebită dar și frumoasă pentru că activitățile studențești sunt cele mai frumoase. Am o moștenit o activitate impresionantă prin care suntem obligați să nu ne abatem de la drumul început cu ani în urmă. Interesele studenților și masteranzilor Universității vor fi pe primul loc”. a precizat noul președintele ales Damian Ștefan George, masterand al Universității „Petre Andrei” din Iași.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.