IMG 2420 resize

Au apărut primele semnale pozitive în urma lansării volumului ”Constituția României. Opinii esențiale pentru legea fundamentală”

IMG 2420 resizeLa  mai puțin de o lună de la lansarea volumului Constituția României. Opinii esențiale pentru legea fundamentală, coordonat de Sorin Bocancea și editat de Institutul European au apărut  primele reacții legate de proiectul inițiat de către decanul Facultății de Științe Politice și Administrative din Cadrul Universității ”Petre Andrei” din Iași (una dintre cele mai mari Universitati private din țară).

 

Este îmbucurător faptul că au început să apară reacții. Când acest proiect a fost lansat, au existat opinii pline de scepticism față de relevanța lui și de faptul că politicienii ar putea fi interesați de opiniile din zona academică asupra Constituției. Iată ca am avut dreptate să cred în succesul acestui proiect. De regulă reacțiile față de o carte apar după un timp mai îndelungat. Vedem că față de lucrarea despre Constituție au apărut în mai puțin de o lună. Eu zic că e de bine„, a declarat Conf.univ.dr. Sorin Bocancea, coordonatorul proiectului.

La rândul său, Rectorul UPA din Iași, prof.univ.dr. Doru Tompea a menționat: ”Volumul a stârnit interes atât în rândul parlamentarilor cât și a demnitarilor din cadrul autorităților publice locale. Am primit numeroase mesaje și telefoane de mulțumire și de felicitare pentru proiectul lansat de colegul meu Sorin Bocancea, atât din partea unor deputați și senatori, de la toate grupurile parlamentare, cât și a unor ministry ai guvernului României, prefecți și președinți de CJ”.

Adresă mulțumire Senator Ilie Sârbudetalii 

Adresă mulțumire – Prefect Gorj Ion Claudiu Teodorescudetalii 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.