universitate iasi

Noile produse editoriale ale Facultății de Științe Politice și Administrative a UPA au fost prezente și la Universitatea „Transilvania” din Brașov

universitate iasi

Sâmbătă, 8 iunie 2013, Conf.univ.dr. Sorin Bocancea, Decanul Facultății de Științe Politice și Administrative a Universității „Petre Andrei” din Iași și Conf.univ.dr. Daniel Șandru, Președintele Senatului Universității au fost prezenți la Facultatea de Litere a Universității „Transilvania” din Brașov, unde au avut o întâlnire cu personalități remarcabile ale mediului academic și intelectual românesc.

Cei doi politologi ieșeni au avut ocazia, în acest context, de a le înmâna acestora cele trei noi produse editoriale realizate în parteneriat cu Editura Institutul European Iași. Este vorba despre volumele Mass-media și democrația în România postcomunistă (coordonat de Daniel Șandru și Sorin Bocancea) și Constituția României. Opinii esențiale pentru legea fundamentală (coordonat de Sorin Bocancea) și despre noua serie a Revistei Polis.

universitate iasiAcestea au fost prezentate eseistului și criticului literar Virgil Nemoianu, criticului literar Mircea Martin, Prof.univ.dr. Andrei Bodiu (Universitatea „Transilvania” din Brașov), Prof.univ.dr. Caius Dobrescu (Universitatea București) şi Conf.univ.dr. Carmen Muşat (Universitatea București), în același timp Redactor-șef al prestigioasei reviste Observator Cultural.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.