universitati iasi

O generație născută să devină psihologi

universitati iasiAstfel a fost caracterizată generația de studenți 2010-2013 a Facultății de Psihologie și ȘtiințeleEducației din cadrul Universității ”Petre Andrei” din Iași. Cu emoție și bucuria de a fi cu toții împreună, generația ”Flori de Piersic” cum a fost intitulată s-au reunit, în Aula Magna, pentru un ultim moment, cursul festiv.

 

universitate iasiFostul decan al facultății, Prof.univ.dr. Mariana Caluschi le-a transmis viitorilor psihologi profesia pe care și-au ales-o este una de suflet. ”Ce repede a trecut timpul. Parcă mai ieri era anul întâi și eu eram un fel de cloșcă iar voi puii noștri de aur. Cât ați fost studenți am încercat să vă fac să credeți că sunteți născuți să învingeți prin creație, creativitate și cunoaștere. Și eu cred că voi sunteți născuți să fiți psihologi”.

 

petre andrei psihologieProrectorul Conf.univ.dr. Tudor Pitulac le-a mulțumit absolvenților pentru alegerea Universității Petre Andrei din Iași și Facultatea de Psihologie și Științele Educației  pentru desăvârșirea  în cariera lor de psihologi. ”Este un moment de final, doar un final de drum pentru că altul stă să înceapă,  un moment al bilanțului, felicitărilor și mulțumirilor. Vă felicit pe voi, studenții, pentru alegerea făcută acum trei ani”, a conchis Conf.univ.dr. Tudor Pitulac.

Ultimul curs le-a fost ținut de către Conf.univ.dr. Anișoara Sandovici, decanul facultății. Intitulat ”Omul de caracter, om al virtuții”, decanul le-a vorbit tinerilor despre virtuți precum politețea, curajul, iertarea, recunoștința, blândețea sau iubirea, cea mai elevată și mai cuprinzătoare virtute. ”Sunteți o generația specială și purtați un nume foarte frumos, Flori de Piersic. Astfel că m-am gândit să vă scriu o poveste, ”Povestea Florilor de Piersic”.universitate petre andrei

Cei care timp de trei ani de zile le-au fost nu doar simpli profesori ci și părinți spirituali și le-au ghidat pașii în cariera de psiholog le-au urat din tot sufletul să aibă încredere în forțele proprii. ”Vă doresc să vă găsiți permanent calea existenței. Voi sunteți constructorul și arhitectul propriei realități”, le-a transmis Conf.univ.dr. Georgiana Corcaci. La rîndul său, prodecanul facultății, Lect.univ.dr. Viorel Robu le-a spus că ”își dorește ca fiecare să își scrie propria poveste, așa cum o vrea. Vă doresc să aveți inspirație”, a conchis prodecanul.

Cu toții au promis că se vor reîntâlni în 2023.

universitate petre andrei universitati din iasi universitati universitate
psihologie universitate petre andrei
IMG 4314 IMG 4226 IMG 4470
IMG 4425 IMG 4434 IMG 4454
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.