admitere 2013

O nouă generație de ași în Asistență Socială a absolvit la UPA

admitere 2013

Cu bucurie dar și cu emoții absolvenții generației 2010-2013 ai Facultății de Asistență Socială și Sociologie, din cadrul Universității ”Petre Andrei” din Iași, s-au reunit în Aula Magna pentru un ultim curs, cursul festiv.

 

 

universitati iasi„Un moment deosebit de important, un moment unic”. Astfel a fost catalogat cursul festiv de către fostul decan al facultăți, Conf.univ.dr. Anca Tompea. „Mă bucur să văd în această Aulă părinții, prietenii voștri alături de voi într-un moment de bilanț, momentul finalizării studiilor. Eu, ca fost decan, mă simt emoționată pentru că e un moment de bilanț și pentru noi dascălii, nu doar pentru voi, cei care ne-ați fost studenți trei ani de zile. E un moment în care deveniți specialiști în domeniul vostru, ași în domeniul asistenței sociale. Asul trebuie să îl aveți tot timpul în mânecă”, le-a transmis Conf.univ.dr. Anca Tompea.

universitate iasi 2013Președintele Senatului, Conf.univ.dr. Daniel Șandru a precizat că are o dublă sarcină prin prezența sa la curs, întrucît trebuie să o reprezinte și să transmită și mesajul soției sale, Asist.univ.drd. Adina Șandru, cadru didactic în cadrul Facultății de Asistență Socială și Sociologie.

„Să nu vă fie frică. Acesta e mesajul meu către voi. Sunt cuvintele Papei Ioan Paul al II-lea. Sistemul de asistență socială are nevoie de specialiști și sunt convins că, prin dăruirea lor, profesorii vosștri, au format cei mai buni asistenți sociali. Sunteți o generație altfel care are toate șansele de reușită”, a mai completat președintele Senatului.

Cel din urmă curs , „Antreprenoriatul – Realități și perspective”, le-a fost ținut de către actulul decan al facultății, Prof.univ.dr. Cristina Stoica. „Emoțiile sunt și de partea mea în această zi minunată, mai ales că ne afăm în această Aulă care reprezintă succesul. Faptul că veți obține această diplomă nu este un final, ci doar un pas spre definirea voastră de specialiști. Sunteți specialiști în domeniul vostru dar nu uitați întâi de toate că trebuie să fiți oameni de valoare”, le-a transmis decanul.Universitatea Petre Andrei

Despre ultimul curs, „Antreprenoriatul – Realități și perspective”, Prof.univ.dr. Cristina Stoica a precizat că a încercat, din postura sa de specialist în economie, să se centreze pe domeniul pe care studenții l-au absolvit, cel al asistenței sociale. „Antreprenoriatul social este încă în faza incipientă, scopul nefiind profitul ci oamenii. Dumneavooastră să fiți agenții schimbării sociale, să creați și să susțineți valoarea socială”, a conchis decanul.

Atât studenții dar și cadrele didactice au promis că se vor revedea în 2023, pentru a sărbători zece ani de la absolvire.

2013 IMG 7723 resize  
2013 2013  

 

IMG 7805 resize IMG 7795 resize
IMG 7852 resize IMG 7832 resize
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.