IMG 3443 resize

O nouă generație de viitori economiști a absolvit studiile la UPA din Iași

IMG 3443 resize Încă o generație de studenți ai Facultății de Economie a absolvit cursurile. Părinți, studenți și cei care le-au fost profesori timp de trei ani s-au întâlnit în Aula Magna a Universității Petre Andrei din Iași pentru cursul final.

IMG 3314 resizeProrectorul UPA din Iași, Conf.univ.dr. Tudor Pitulac i-a felicitat pe proaspăt absolvenții Facultății de Economie și le-a transmis că, ”cu toate că pare un final de drum, nu e așa pentru că urmează să să intrați într-o nouă aventură a vieții voastre, studiile de masterat”. Mai mult, prorectorul le-a mulțumit studenților pentru ”actul de curaj și de încredere de care au dat dovadă în momentul în care s-au înscris, în vremuri de criză, la UPA”.

Conf.univ.dr. Diana Lupu, decanul Facultății de Economie a precizat că e o ”este un moment unic și onorat faptul că deschide cursul festiv pentru prim oară din postura de decan”. Mai mult, decan le-a citit studenților și câteva versuri: ”Bătrânii spun că apa trece și pietrele rămân, Căci lucrurile altfel se întâmplă pe acest bătrân Pământ…”, adăugând că ”apa sunteți voi studenții, care veniți și plecați de p băncile facultății noastre, iar pietrele suntem noi, profesorii, care rămânem”.

IMG 3307 resizeProdecanul facultății, Lect.univ.dr. Oliver Pricop  le-a transmis un sfat absolvenților. ”Mă bucur să văd încă o generație de absolvenți de la Facultatea de Economie.  Aveți toși un potențial foarte bun și sper să aveți șansa sa vi-l puneți în practică.  Sfatul meu este să nu alegeți drumul cel mai scurt și mai ușor pentru că întotdeauna va trebui să o luați de la început”, a conchis prodecanul.  

Cu toții au promis că se vor reîntâlni în 2023, la zece ani de la absolvirea facultății.

 

IMG 3338 resize  IMG 3403 resize   IMG 3407 resize  
 IMG 3450 resize  IMG 3414 resize  IMG 3436 resize

 

 

                                                                 IMG 3387 resize

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.