agresorul si victima 2014 resize MAI

Simpozionul Național ,,Ioan Câmpeanu” – Agresorul și victima în cultura violenței – editia a VIII-a

agresorul si victima 2014 resize MAIStimați colegi, Universitatea ,,Petre Andrei” din Iași, prin Facultatea de Psihologie și Ştiințele Educației și Facultatea de Drept, I.P.A. – Secția Română, Regiunea 1 Iași și Asociația ,,Alexandru Ion Cuza Nr. 20” Iași, în parteneriat cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi, Asociația ,,Aliat” Iași și Casa de Cultură a Municipiului Iaşi ,,Mihai Ursachi” au plăcerea de a vă invita să participați la cea de-a VIII-a ediție a Simpozionului Național ,,Ioan Cîmpeanu”, cu tema AGRESORUL ȘI VICTIMA ÎN CULTURA VIOLENȚEI, care va avea loc în data de 12 iunie 2014, orele 11, în sala de conferințe a Casei de Cultură a Municipiului Iași ,,Mihai Ursachi”.

 

La lucrările simpozionului, sunt așteptați să participe psihologi, polițiști, inspectori de specialitate, juriști, asistenți sociali, educatori, precum și alte categorii de specialiști care lucrează în domeniul asistenței psihologice, sociale, educaționale și juridice a persoanelor care ajung victimele diverselor forme de agresiune, precum și a agresorilor.

Pentru a putea redacta programul simpozionului, vă rugăm să completați formularul de înscriere atașat prezentei invitații și să-l trimiteți la una dintre adresele de e-mail cristigabrielgaitan@gmail.com (persoană de contact: Subcomisar Cristian Găitan) sau robuviorel_upa@yahoo.com (persoană de contact: Lect. univ. dr. Viorel Robu) până cel târziu la data de 30 mai 2014.

Participarea psihologilor cu lucrare va fi creditată cu 10 credite profesionale de către Colegiul Psihologilor din România. Pentru a putea acredita manifestarea la CPR, psihologii vor achita o taxă de 50 de RON, în ziua manifestării.

În acest an, simpozionul beneficiază de sprijinul publicistic din partea a trei reviste științifice, și anume: 1) Review of Research and Social Intervention, ISSN print 1583-3410 (ISSN electronic 1584-5397), cotată ISI Thomson Reuters (factor impact/2012/1.35), categoria A CNCS (www.rcis.ro); 2) Social Research Reports, ISSN print 2066-6861 (ISSN electronic 2067-5941), revistă indexată BDI (www.researchreports.ro); 3) CES Working Papers, ISSN 2067-7693, revistă indexată BDI (www.ceswp.uaic.ro). În acest sens, comitetul științific al simpozionului va realiza un proces de selecție a maximum trei lucrări, a căror calitate științifică și tehnică corespunde exigențelor editoriale ale revistelor mai sus menționate. Autorii interesați vor trimite lucrările in extenso la una din adresele de e-mail menționate, până cel târziu la data de 31 iulie 2014. După această dată, lucrările vor fi evaluate de către membrii comitetului științific și înaintate pentru o a doua evaluare care va fi realizată de board-urile editoriale ale revistelor. Rugăm autorii interesați să consulte cu atenție site-urile revistelor, pentru a lua cunoștință de condițiile de publicare.

Puteti descarca formularul de inscriere de aici

Vă așteptăm cu un deosebit interes !

 

Cu stimă,

 

Prof. univ. dr. Antonie-Cristian BOCANCEA,

 Decan al Facultății de Drept, Universitatea ,,Petre Andrei” din Iaşi

 

 

Conf. univ. dr. Anișoara SANDOVICI,

 Decan al Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea ,,Petre Andrei” din Iaşi

Comisar-șef Gheorghe FOTEA,

 I.P.A. – Secția Română, Regiunea 1 Iași, Inspectoratul de Poliție al Județului Iași

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.