MG 4966 resize

UPA din Iași, în Funda umana de solidaritate cu persoanelor infectate HIV/SIDA

 MG 4966 resizeUniversitatea ”Petre Andrei” din Iași a fost partener la acțiunile organizate de Fundația Alături de Voi, cu ocazia Zilei Mondiale de luptă anti SIDA. Studenții de la Facultatea de Asistență Socială și Sociologie, Psihologie și Științele Educației, Facultatea  de Drept, dar și reprezentanți ai Ligii Studenților de la UPA, ALSUPA, au luat parte astăzi la Funda Umană, simbol al solidarității cu persoanele infectate/afectate cu HIV/SIDA.

 

 MG 4943 resize”Pentru noi, ca universitate, dar mai ales pentru studenții noștri de la asistență social este foarte importantă conștientizarea importanței unei astfel de zile, pentru că este esențial să contribuim cu toții la reintegrarea socială a acestor persoane defavorizate și să nu le marginalizăm”, a declarat Conf.univ.dr. Anca Tompea.

 MG 4997 resizeAngela Achiței, președintele Fundației Alături de Voi a precizat că ”ziua mondială a luptă anti SIDA este un moment în care suntem solidari și în care încercăm să prevenim acest fenomen”. MG 4937 resize

La eveniment au participat licee din județul Iași, ONG-uri, dar și instituțiile administrative locale.  MG 4989 resize

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.