Sucursala Teritorială Iaşi a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România

(C.N.A.S.R. IAȘI) în parteneriat cu Universitatea „Petre Andrei” din Iași, Facultatea de Psihologie,Ştiinţele Educaţiei și Asistență Socială, vă invită să participaţi la WORKSHOPUL REGIONALTrauma indirectă în asistenţa socială”, ce se va desfășura în data de 17 noiembrie 2023 (vineri), intervalul orar 11.00 – 15.00, la sediul Universității „Petre Andrei” din Iași, Aula Magna din strada Bălușescu nr. 2, Iași.

Workshopul regional este organizat în cadrul Conferinţei Internaţionale Asistenţa socială în contextul schimbărilor sociale accelerate, ce se desfășoară în perioada 16 – 17 noiembrie 2023. Evenimentul face parte din strategia de implicare a asistenţilor sociali din județele Moldovei în perfecţionarea serviciilor oferite în sistemul de asistență socială din mediul guvernamental și non-guvernamental.

Menționăm şi următoarele aspecte:

  • pentru a participa la workshop, trebuie să vă înscrieți, accesând următorul link: https://docs.google.com/forms/d/1Pg252UfId7-wy0-rAgwKB8bWQjq6rG5G9-pWr9DL4Dk/edit până la data de 16 noiembrie 2023, orele 17.00.
  • pentru a participa la acest eveniment nu se percep taxe de înscriere/participare; evenimentul este acreditat cu 2 credite profesionale pentru asistenţii sociali înscrişi în Registrul C.N.A.S.R.;
  • toți participanții vor primi diplome.

Vă așteptăm cu drag !