[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”183″ title=”Sesiune 2015″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

 

Stimați colegi,

Vă supunem atenției câteva informații legate de Tomurile Anuarului Universității “Petre Andrei” din Iași.

Cea de a XXIII-a ediție a Sesiunii Naționale de Comunicări Științifice a Universității “Petre Andrei” din Iași „Dimensiuni contemporane ale dezvoltării. Fundalul românesc al sincronizării europene” s-a încheiat. Mulțumim tuturor participanților și în mod deosebit celor care au participat la lucrările pe secțiuni. Succesul manifestării li se datorează în cea mai mare măsură. Toate informațiile legate de această manifestare le găsiți la www.upa.ro/sesiune2015.

Deși prioritate pentru publicarea în Anuar o au lucrările prezentate pe secțiuni, publicația rămâne deschisă tuturor lucrărilor valoroase. În perioada 07.07 – 15.10.2015 așteptăm lucrările tuturor celor interesați. Vă rugăm să consultați cu mare atenție informațiile din fisierul Anuar2015.pdf . Dacă aveți nevoie și de alte detalii, care nu sunt indicate pe site, vă rog să nu ezitați să mă contactați la adresa de e-mail anuar2015@upa.ro.

Așteptăm lucrările dumneavoastră.
Iași, 18.09.2015

 

Cu stimă,
Conf.univ.dr. Teodora Prelipcean
Coordonator sesiunea de comunicări

s1

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.