Anunt Invitatie

Stimaţi Colegi,

Revenim în atenţia dumneavoastră cu informaţii legate de Tomurile Anuarului Universităţii “Petre Andrei” din Iaşi.

Vă anunţăm pe această cale prelungirea termenului pentru trimiterea lucrărilor până pe data de 29 septembrie 2014. Vă reamintim faptul că Anuarul Universităţii “Petre Andrei” din Iaşi este deschis atât persoanelor care au participat cu lucrări la cea de a XXII-a ediţie a Sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiinţifice a Universităţii “Petre Andrei” din Iaşi „Dimensiuni contemporane ale dezvoltării. Fundalul românesc al sincronizării europene”, cât şi celor care doresc să publice articole de valoare într-o publicaţie indexată în baze de date internaţionale recunoscute.

Condiţiile şi normele de redactare sunt disponibile pe site-ul UPA din Iaşi la adresa http://www.upa.ro/anuar-2014.html. Autorii sunt rugaţi să transmită lucrările acompaniate de acordul de publicare (completat, semnat şi scanat) la adresa de e-mail anuar2014@upa.ro. Acordul de publicare poate fi  descărcat de pe site-ul instituţiei (http://www.upa.ro/PDF/acordpublicare.pdf).

Pentru informaţii suplimentare vă stăm la dispoziţie la adresa de mail anuar2014@upa.ro.

Aşteptăm lucrările dumneavoastră.

Cu stimă,
Conf.univ.dr. Teodora Prelipcean
Coordonator sesiunea de comunicări

s1

Iași, 17.09.2014

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

În spiritul tradiției instituite încă din anul 2005, Universitatea “Petre Andrei” din Iași își deschide porțile și în acest an specialiștilor și studenților din domeniile Asistență Socială, Drept, Economie, Psihologie și Științe Politice și din domenii înrudite, invitându-i să participle la sesiunea națională de comunicări științifice care va avea loc la începutul lunii iunie. Lucrările care vor fi prezentate în cadrul secțiunilor vor putea fi ulterior publicate în cele două tomuri ale Anuarului științific al Universității “Petre Andrei” din Iași (publicație indexată în baza de date CEEOL din anul 2010).

În perioada 6 -7  iunie 2014, Universitatea „Petre Andrei” din Iaşi va organiza cea de-a XXII-a ediție a Sesiunii naționale de comunicǎri ştiinţifice „Dimensiuni contemporane ale dezvoltării. Fundalul românesc al sincronizării europene”.

Sesiunea este deschisă cadrelor didactice, specialiştilor şi studenţilor, atât din ţară cât şi din străinătate. După deschidere şi alocuţiunea în plen a invitatului de onoare, comunicările se vor face pe următoarele secţiuni:

Facultatea de Asistenţă Socială şi Sociologie:
Asistenţă socială – Incluziune socială şi dezvoltare comunitară

Facultatea de Drept:
Științe juridice

Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei:
Psihologie generală și aplicată

Facultatea de Economie:
Coordonate ale devenirii multidimensionale economice și sociale

Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative:
Teorie şi acţiune politică în context european

Detaliile privind înscrierea şi participarea sunt disponibile la adresa www.upa.ro/sesiune2014. În cazul în care veţi avea nevoie de informaţii care nu se vor afla pe site, vǎ rugǎm sǎ contactaţi coordonatorul sesiunii de comunicǎri, conf. univ. dr. Teodora Prelipcean, la adresa de e-mail: sesiune2014@upa.ro

Vǎ rugǎm sǎ diseminaţi informaţia cǎtre toţi cei care consideraţi cǎ ar putea fi interesaţi.

Vǎ aşteptǎm!

Iaşi, 19.05.2014

 

Cu stimǎ,

Rector,

Prof.univ.dr. Doru Tompea
s2

Coordonator Sesiune de comunicări,

Conf.univ.dr. Teodora Prelipcean
s1

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.