diploma SPER Mariana Caluschi

Cadre didactice de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei premiate de Societatea de Psihoterapie Experienţială Română pentru contribuţii în domeniul psihoterapiei

diploma SPER Mariana CaluschiDouă cadre didactice de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, din cadrul Universității ,,Petre Andrei” din Iaşi au fost premiate în cadrul Conferinţei Internaţionale de Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală Unificatoare , ediţia a V-a,   pentru contribuţiile pe care le au în practica, cercetarea ştiinţifică şi promovarea din domeniul psihoterapiei experienţiale.

Premiile de excelenţă au fost acordate de către Societatea de Psihoterapie Experienţială Română  Doamnei Prof. univ. dr. Mariana Caluschi, pentru susţinerea şi promovarea obiectivelor şi a activităţilor de dezvoltare personală prin creativitate, psihologie şi terapie transpersonală, precum şi pentru contribuţii deosebite în domeniul activităţii de cercetare ştiinţifică şi D-nei Lect. univ. dr. Oana Gostin, pentru realizarea primei lucrări de doctorat din România în domeniul psihooncologiei cu tema ,,Evaluarea şi terapia transgeneraţională a unificării în afecţiunile neoplazice”, lucrare care valorifică contribuţii în domeniul psihogenealogiei, precum şi pentru dezvoltarea sistemului de formare şi supervizare în metoda psihoterapiei experienţiale şi a unificării.

 

Distincțiile au fost oferite de de preşedintele Prof. univ. dr. Iolanda Mitrofan. 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.