Facultatea de Psihologie, Științele Educației și Asistență Socială, din cadrul Universității „Petre Andrei” din Iași, organizează, în perioada 23 februarie 2022 – 03 martie 2022, campania umanitară – Un mărțișor pentru seniorii din Iași”.

Beneficiarii campaniei sunt 80 de persoane defavorizate din cadrul Centrului de zi pentru vârstnici Sfânta Teodora de la Sihla și Cantina Socială Sf. Sava din Iași.
Donațiile, constând în dulciuri, produse alimentare neperisabile, pot fi aduse la până pe data de 3 martie 2022, la sediul Universității „Petre Andrei” din Iași, str. Bălușescu, nr. 2, Sala 102, etajul 1.

În data de 4 martie va fi oferită o masă caldă beneficiarilor și va avea loc și un mic program artistic susținut de Antonia Codreanu (voce) și Andrei Pristavu (chitară).
Coordonatorii campaniei sunt Prof. univ. Dr. Cristina Maria Stoica, Lect. Univ. Dr. Adina Șandru,  drd. Sebastian Bîrzu.

Partenerii campaniei sunt:

Asociația GRADECO, Asociația Susține, Asociația pentru Educație și Formare Antreprenorială, Centrul de Resurse Umane,  Centrul de Investigare socială, Centrul de Consiliere Educațională și Formare Creativă „ION HOLBAN”, Clubul studenților FPSEAS, Asociația Liga Studenților UPA din Iași, Diana Mihai -Buchete din Săpun.