afis campanie Mos Nicolae 2014 resize

CDS și UPA, Moș Nicolai pentru 70 de copii de la Spitalul Sfânta Maria

afis campanie Mos Nicolae 2014 resizeCa în fiecare an, în Ajun de Moș Nicolae, Centrul de Dezvoltare Socială T&CO în parteneriat cu Universitatea „Petre Andrei” din Iași, le-au adus un zâmbet și un moment de bucurie copiilor de la Secția de Oncologie, arși și dializă de la Spitalul Sfânta Maria din Iași, în cadrul campaniei „Și ei îl așteaptă pe Moș Nicolae! Fii tu Moș Nicolae pentru ei”!
 MG 1946 resizeAstăzi, voluntarii de la CDS și studenții de la Facultatea de Asistență Socială și Sociologie din cadrul UPA, coordonați de Conf.univ.dr. Anca Tompea și de Prof.univ.dr. Stoica Maria Cristina, Decanul Facultății de Asistență Socială și Sociologie, au mers și au oferit peste 70 de pachete celor mici, pline cu jucării, dulciuri, fructe, cărți de colorat, jocuri lego, cărți de citit și haine.
 MG 1951 resize„Sărbătoarea de Moș Nicolae este una a bucuriei și a împlinirii pentru cei mici, un moment în care trebuie să ne gândim și la cei cărora le putem aduce un zâmbet. Am avut parte, și în acest an, de oameni inimoși, din toată Regiunea de Nord-Est, care s-au mobilizat și ne-au transmis saci cu jucării. E o campanie devenită tradiție deja pentru noi și sperăm ca de la an la an să putem face fericiți, chiar și pentru câteva momente, cât mai mulți copii”, a mărturisit Conf.univ.dr. Anca Tompea, coordonatorul campaniei.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.