Afis Gheorghe Iovu 3 resize

Concert live de muzică terapeutică și de relaxare susținut de Gheorghe Iovu – la UPA

Afis Gheorghe Iovu 3 resizeUniversitatea ”Petre Andrei” din Iași vă invită joi, 24 octombrie, la un concert live de muzică teraupeutică și de relaxare susținut de Gheorghe Iovu

 

Evenimentul va avea loc în Aula Magna, de la ora 16.00 și este prilejuit de apariţia celui mai recent album – Fiii luminii – pe care maestrul Gheorghe Iovu îl propune celor care vor să se tămăduiască prin muzică.

Gheorghe Iovu este singurul compozitor de muzică terapeutică din România. El a susţinut concerte şi în afara ţării, în SUA, Franţa, Germania, Bulgaria, Italia, Spania. Prin muzica sa vindecă suferinţe, schimbă destine, aduce liniştea, bucuria şi frumosul în sufletele oamenilor. Muzica lui Gheorghe Iovu face bine sufletelor, fie ele sănătoase, ori bolnave.

”Doctorul de suflete” cum i se mai spune, compozitorul si interpretul Gheorghe Iovu este un deschizator de drumuri in meloterapie, nu numai in cea romaneasca, ci si in cea mondiala, muzica creata de el fiind folosita in 17 centre medicale din lume. Piesele sale ii vindeca pe bolnavi sau le amelioreaza starea de sanatate, alina sufletele, spiritele le invioreaza, pe betivi ii trezeste din betie, face plantele sa dea recolte in sere mai bogate si mai frumoase, iar in Germania femeile nasc pe piesele sale.

Mai multe informatii despre Gheorghe Iovu puteți găsi pe http://gheorgheiovu.ro/

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.