curs-mru-2013 - actualizat august resize

Curs MRU, serie nouă în septembrie

curs-mru-2013 - actualizat august resizeDezvoltarea resurselor umane intr-o organizatie reprezinta una dintre directiile fundamentale de actiune si progres.

 

Cursul isi propune sa gaseasca cele mai eficiente modalitati de dezvoltare a functiei de resurse umane, adaptandu-se la nevoile concrete ale organizatiei dvs. De asemenea, cursul se bazeaza pe dezbateri practice, prezentand cele mai noi abordari din domeniu.

 

Cursul MANAGER RESURSE UMANE include aspecte legate de rolul si importanta resurselor umane dintr-o organizatie, recrutarea si selectia personalului, integrarea noilor angajati in organizatie, analiza si descrierea posturilor, motivarea salariatilor, evaluarea acestora, dezvoltarea lor profesionala, aspecte

Cursul are un caracter practic, rezultat din experienta lectorilor, fiind centrat pe discutarea problemelor concrete ce apar in activitatea zilnica a unui compartiment de Resurse Umane.

PREȚ: 700 RON (scutit de plată TVA), achitat exclusiv prin contul bancar RO75UGBI0000572001776RON deschis la GARANTI BANK SA. Cursul poate fi achitat și în rate: 400 de RON la înscriere, 300 de RON al II lea weekend din agenda de desfășurare. Pentru grupuri mai mari de cinci persoane, UPA din Iași vă oferă gratuitate pentru a șasea persoană.

Documentele trebuie depuse la secretariatul programului din cadrul Universității Petre Andrei din Iași,etajul 4 sau pot fi trimise scanate la adresa de email upa.mru@gmail.com.

Înscrieri se fac la numărul de telefon 0751102012 și la adresa de email: upa.mru@gmail.com.

Serie nouă: 20-29 septembrie 2013

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.