MG 3755 resize

De ce EU?

 MG 3755 resizeUniversitatea „Petre Andrei” din Iași a susținut organizarea, la Iași, a premierei filmului „De ce eu”?, regizat de Tudor Giurgiu, al cărui producător este Oana Giurgiu, film dedicat memoriei procurorului Cristian Panait.
UPA 2 resizePremiera, care a a avut loc în prezența regizorului, producătorului și a echipei de actori, a umplut la refuz Sala de Spectacole a Casei de Cultură a Studenților din Iași, duminică, 1 martie 2015.
Rectorul UPA din Iași, Prof.univ.dr. Doru Tompea, a fost întâmpinat de regizorul Tudor Giurgiu, iar la sfârșitul vizionării a avut loc o dezbatere cu publicul prezent. Regizorul a mulțumit, în public, Universității „Petre Andrei” din Iași pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment la Iași, și în mod deosebit conducerii instituției.
UPA resizeLa eveniment a fost prezent și Prof.univ.dr. Daniel Șandru, Președintele Senatului Universitar UPA din Iași, care, la sfârșitul filmului, a mărturisit că a rămas profund impresionat de punerea în scenă a cazului procurorului Panait de către regizorul Tudor Giurgiu.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.