Dezbatere – „Istorii alternative ale universității interbelice”

afis_21_octo_2016-var-3Universitatea „Petre Andrei” din Iași și Centrul Cultural Interetnic Transilvania, în parteneriat cu Librăria Cărturești, vă invită vineri, 21 octombrie, de la ora 17.00, la dezbaterea „Istorii alternative ale universității interbelice”.

În cadrul evenimentului vor fi lansate două volume recent apărute la Editura Şcoala Ardeleană – Eikon, respectiv ALMA MATER ÎN DERIVĂ. Aspecte alternative ale vieţii universitare interbelice, coordonată de Irina Nastasă-Matei și Zoltán Rostás, EDUCAŢIE, POLITICĂ ŞI PROPAGANDĂ: Studenţi români în Germania nazistă, de Irina Nastasă-Matei cât și volumul editat la Editura Enciclopedică ARHIPELAGUL GUSTIANContribuții la istoria Școlii Sociologice de la București, de Sanda Golopenția. De asemenea, în cadrul dezbaterii se va discuta și pe baza unui număr special consacrat școlii gustiene de Revista Transilvania, coordonată de Zoltán Rostás și Ionuț Butoi.

Invitați la acest eveniment sunt Ionuț Butoi, Mihai Dinu Gheorghiu, Florea Ioncioaia, Daniel Șandru și Radu Vancu, iar moderatorul este Doru Tompea.

Dezbaterea va avea loc la Librăria Cărturești, de la Palas Mall.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.