1240280

Încep cursurile organizate de Institutul Diplomatic Român la Universitatea „Petre Andrei” din Iași!

 1240280La începutul acestei săptămâni, la sediul Institutului Diplomatic Român din București (IDR) a avut loc o nouă întâlnire de lucru între conducerea acestei instituții și aceea a Universității „Petre Andrei” din Iași. Subiectul acesteia a fost inițierea înscrierilor pentru programul de cursuri organizate de IDR la sediul UPA din Iași în prima parte a anului universitar 2013-2014, conform Protocolului de Parteneriat semnat între Institutul Diplomatic Român și Fundația Academică „Petre Andrei” Iași pe 26 iulie a.c.

La discuție au participat, din partea IDR, Directorul General, Dan Petre, și Conf.univ.dr. Ruxandra Ivan, cadru didactic la Facultatea de Științe Politice a Universității București și Training Coordinator în cadrul IDR, iar din partea UPA din Iași Rectorul instituției, Prof.univ.dr. Doru Tompea, Președintele Senatului Universitar, Conf.univ.dr. Daniel Șandru și Decanul Facultății de Științe Politice și Administrative, Conf.univ.dr. Sorin Bocancea.

 

IMG 0026Ne bucurăm să constatăm că acest Parteneriat deosebit de onorant pentru Universitatea noastră va deveni funcțional odată cu debutul noului an universitar și că tinerii din întreaga regiune a Moldovei vor avea acces, prin selecție academică, la cursurile pe care Institutul Diplomatic Român le va organiza la UPA din Iași. În ceea ce ne privește, vom asigura tot sprijinul și logistica necesare pentru ca aceste cursuri de înaltă ținută să se desfășoare în cele mai bune condițiuni”, a declarat Rectorul Universității „Petre Andrei” din Iași, Prof.univ.dr. Doru Tompea.

Cu ocazia întâlnirii ce a avut loc la sediul IDR din București (instituție ce funcționează sub auspiciile Ministerului Afacerilor Externe) au fost stabilite modalitățile de înscriere a cursanților, precum și programarea cursurilor ce vor fi susținute de specialiștii Institutului Diplomatic Român la sediul Universității „Petre Andrei” din Iași. 

 

Informațiile detaliate privind documentele necesare pentru înscrierea la cursuri, cuantumul taxelor ce trebuie achitate, precum și referitoare la programarea susținerii cursurilor se găsesc aici.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.