MG 7419 resize

Jurnalista Andreea Esca în vizită la UPA din Iași

 MG 7419 resizePrezentă la Iași pentru a-și lansa cea mai recentă carte, „Ce am făcut când am tăcut”, jurnalista Andreea Esca, însotiță de soțul și omul de afaceri Alexandre Eram,  a avut o întâlnire cu conducerea Universității „Petre Andrei” din Iași, respectiv Rectorul Prof.univ.dr. Doru Tompea, Președintele Senatului Universitar, Prof.univ.dr. Daniel Șandru și Decanul Facultății de Științe Politice și Administrative, Prof.univ.dr. Sorin Bocancea.

 

 

 MG 7387 resizeAndreea Esca a mers și in redacția de la Radio HIT, unde timp de jumătate de oră a povestit cu Iulia Nănescu și Bianca Ion din culisele cărții.

 MG 7359 resizeDe la ora 13.00, Prof.univ.dr. Daniel Condurache a prezentat cartea jurnalistei în cadrul lansării de la Librăria Humanitas, din Piața Unirii și a remarcat „profilul inconfundabil și profesionalismul desăvărșit al Andreei Esca, model de urmat pentru cei care vor să devină oameni de televiziune”.

Prezent la eveniment, Rectorul UPA din Iasi, Prof.univ.dr. Doru Tompea, a recunoscut că este un fan declarat al Andreei Esca, care „este știrea României, care a crescut timp de 20 de ani cu profilul specific al Andreei Esca ca prezentator de știri și care, prin aceasta a doua carte lansată la Iași, trece dincolo de sticla ecranului înspre telespectatori într-o manieră sinceră, sensibilă, frumoasă, naturală și fără povara propriului brand înspre cei care o urmăresc în fiecare seară. E mai naturală în viață decât pe sticlă”, a încheiat acesta.  

 MG 7398 resize  MG 7460 resize  MG 7364 resize

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.