Sucursala Teritorială Iaşi a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (C.N.A.S.R.) vă invită la primul eveniment organizat în cadrul ZILELOR ASISTENȚEI SOCIALE LA IAȘI, EDIȚIA a VIII-a 2020.
În data de 3 martie 2020 (marți), orele 10.00 – 13.00, în Sala Senatului din cadrul Universității “Petre Andrei” din Iași, va avea loc sesiunea de formare pentru asistenții sociali, centrată pe traumă și pe îngrijirea de sine.
Formatori: Loredana Urzică-Mirea și Cristina Doboș.
Evenimentul este organizat de Asociația eLiberare în parteneriat cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, Structura Teritorială C.N.A.S.R. Iași și Universitatea “Petre Andrei” din Iași – Facultatea de Psihologie, Științele Educației și Asistență Socială.
Sesiunea de formare este adresată asistenților sociali și specialiștilor care lucrează cu beneficiari din medii defavorizate, are o abordare centrată pe îngrijirea bazată pe înțelegerea traumei (trauma informed-care) și îngrijire de sine, astfel încât să fie evitată trauma vicariantă (trauma pe care o dezvoltă specialiștii care lucrează cu persoane care au trecut prin traume multiple).
Sesiunea de formare este gratuită, durează 3 ore, include pauza de cafea, iar participanții vor primi diplome de participare și materiale informative. Înscrierile se fac la adresa de e-mail: cnasriasi@gmail.com, până la data de 2 martie 2020 (luni), orele 16.00.
Vă așteptăm cu drag.