UPA din Iași susține campania "Implică-te social"

alsupa cdsStudenții Universității Petre Andrei din Iași s-au implicat, ca voluntari ai Centrului de Dezvoltare Socială (CDS), în activitățile organizate în cadrul Festivalului ONG -urilor Ieșene pentru tineri, FOI care s-a desfășurat în perioada 6-7 decembrie 2013 la Palas Mall. FOI este un eveniment creat de rețeaua LINK, în cadrul proiectului 10 Media Events in 3 00 Days, beneficiar Synergy România, prin programul Tineret în Acțiune.

 

WKLINK este o platformă construită cu și pentru ONG-urile ieșene dedicate tinerilor, având scopul de a facilita desfășurarea activităților acestora, prin circulația rapidă și eficientă a cunoștințelor și resurselor. Inițiativa funcționează atât în spațiul online, cât și sub forma unei rețele concrete, astfel încât organizațiile implicate pot beneficia cu ușurință de sprijin reciproc și pot ajunge mai ușor la cei cărora li se adresează. În acest mod, accesul la informații despre ONG-uri va fi facil și pentru publicul larg, care va putea găsi informațiile dorite în același punct, pe website-ul link-iasi.ro. Pe termen lung, prin consolidarea conexiunii create, LINK va deveni o rețea auto-sustenabilă și un adevărat hub al organizațiilor ieșene pentru tineri.

foi cdsCentrul de Dezvoltare Socială, alaturi de partenerii ADV si ALSUPA, a organizat workshop-ul „Implică-te social” care a avut un impact major asupra participanților în discuția despre rolul campaniilor sociale, dar și a celor de informare & educare, precum  și modalitatea prin care tinerii pot accesa primul job.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.