UPA prezentă la Conferința Internațională “Preocupări contemporane ale ştiinţelor socio-umane în contextul transformării de mentalităţi”

poza-colectivaUniversitatea “Petre Andrei” din Iaşi (prin Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei) a fost partener în organizarea şi desfăşurarea celei de-a VII-a ediţii a Conferinţei Ştiinţifice Internaţionale cu tema “Preocupări contemporane ale ştiinţelor socio-umane în contextul transformării de mentalităţi” (Chişinău, 8-9 decembrie 2016)

În perioada 8-9 decembrie 2016, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii “Petre Andrei” din Iaşi, reprezentată prin Conf. univ. dr. Viorel ROBU, Conf. univ. dr. Anişoara SANDOVICI, Lector univ. dr. Cristina-Elena Stărică, Lector univ. dr. Lavinia-Maria PRUTEANU şi Asistent univ. dr. Magda TUFEANU, a fost prezentă la cea de-a VII-a ediţie a Conferinţei Ştiinţifice Internaţionale cu tema “Preocupări contemporane ale ştiinţelor socio-umane în contextul transformării de mentalităţi”.

program-final-conferinta-ulim_decembrie-2016_page_01Conf. univ. dr. Viorel ROBU şi Lector univ. dr. Lavinia-Maria PRUTEANU au făcut parte din comitetul ştiinţific al conferinţei, iar Lector univ. dr. Cristina-Elena Stărică a făcut parte din comitetul de organizare. Reprezentanţii Universităţii “Petre Andrei” din Iaşi au susţinut două comunicări ştiinţifice, dintre care una în plenul manifestării (“Comportamentele cu risc pentru sănătate în rândul adolescenţilor români: o analiză cantitativă bazată pe modele predictive” – autori Viorel ROBU, Lavinia-Maria PRUTEANU, Anişoara SANDOVICI şi Narcisa Gianina CARANFIL) şi alta în una dintre cele patru secţiuni (“Căutarea sensului şi restabilirea echilibrului în familia bolnavului de cancer: o abordare psihoterapeutică sistemică” – autor Cristina-Elena Stărică). De asemenea, Asistent univ. dr. Magda TUFEANU, Conf. univ. dr. Viorel ROBU şi Lector univ. dr. Lavinia-Maria PRUTEANU au susţinut workshop-ul cu tema “Conceptualizarea şi evaluarea competenţelor socio-emoţionale la adolescenţi”, iar Lector univ. dr. Cristina-Elena STĂRICĂ a susţinut workshop-ul cu tema “Consilirea psihologică în situaţii de doliu sau pierdere”.

poza-colectivaManifestarea a fost organizată de Facultatea de Psihologie, Ştiinţe ale Educaţiei şi Asistenţă Socială, Universitatea Liberă Internaţională din Moldova şi a fost dedicată împlinirii a 25 de ani de la înfiinţarea primei instituţii de învăţământ superior privat din Republica Moldova. Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii “Petre Andrei” din Iaşi a fost partener în organizarea şi desfăşurarea conferinţei, alături de Agenţia Universitară a Francofoniei (AUF), Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie şi Arte de la Universitatea de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, Facultatea de Psihologie şi Psihopedagogie Specială de la Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă” şi Facultatea de Relaţii Internaţionale şi Ştiinţe Socio-Umane de la Universitatea de Studii Politice şi Economice Europene “Constantin Stere” din Republica Moldova.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.