CNR foto 1

UPA reprezentată la Consiliul Național al Rectorilor

CNR foto 1La sfârșitul săptămânii trecute, Rectorul Universității ”Petre Andrei” din Iași, Prof.univ.dr. Doru Tompea a participat la Consiliul Național al Rectorilor din România (CNR), ce a avut loc la Universitatea Ovidius din Constanța

 

Noul Presedinte CNRLa eveniment a participat ministrul delegat pentru învățământ superior, cercetare științifică și dezvoltare tehnologică – Mihnea Costoiu, Secretarul de stat în Ministerul Educației NaționaleGigel Paraschiv, alături de rectori de la universități de stat și universități private. 

A fost ales ca președinte al CNR, rectorul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară  din București, prof.univ.dr. Sorin Mihai Câmpeanu. În cadrul forumului rectorilor, celor 55 de universități de stat și 37 universități private, a fost ales Consiliul Director al CNR, în care universitățile private sunt reprezentate de doi vicepreședinți și președintele de onoare al CNR,  doamna Senator, Ex-ministru și președinte al CNR, Ecaterina Andronescu, votată în unanimitate de rectorii prezenți. De asemenea, au fost adoptate modificările la statutul CNR, precum și componența comisiilor pe domenii de activitate.  

CNR 2 - sursa foto evz  roÎl felicit pe rectorul USAMV București , ptof.univ.dr. Sorin Mihai Câmpean pentru noua funcție. Pe lângă alegerea președintelui, forumul de la Constanța a fost unul productiv, în care am discutat despre problemele actuale ale sistemului de învățământ superior din România , a declarat Prof.univ.dr. Doru Tompea, Rectorul  UPA din Iași.  

 Sursa foto: www.evz.ro

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.