MG 2411 resize

UPA salută reușita Consiliului Județean Iași

 MG 2411 resizeConducerea Universității „Petre Andrei” din Iași a fost prezentă ieri la inagurarea noii piste de la Aeroportul Internațional Iași. Prof.univ.dr. Doru Tompea, Rectorul UPA din Iași,  Prof.univ.dr. Daniel Șandru, Președintele Senatului si Prof.univ.dr. Sorin Bocancea, Decanul Facultății de Științe Politice și Administrative, au participat ieri la inaugurarea care a marcat finalizarea lucrărilor a 2.150 de metri din cei 2.400 pe care îi va avea în final pista. În folosinţă efectivă a fost dat doar un tronson de 1.800 metri, procedurile de publicitate şi avizare a întregii piste urmând să se finalizeze în prima decadă a lunii decembrie.

 MG 2365 resizePentru oraș și pentru cetățenii Iașiului este o reușită și un mare pas înainte. De prea mulți ani se încearcă modernizarea Aeroportului Internațional Iași și iată că s-a întâmplat acest lucru. Îi felicit pe domnii Cristian Adomniței, Președintele Consiliului Județean Iași si Marius Bodea, directorul aeroportului, pentru munca depusa, dar mai ales pentru ca au luptat pana la capat pentru a oferi acestei urbe, atât de importantă în regiunea de Nord-Est, și ieșenilor un aeroport la nivel Europeana declarat Prof.univ.dr. Doru Tompea.

La eveniment a participat și Conf.univ.dr. Anca Tompea, Președintele Comisiei de Relații Internaționale din cadrul Senatului UPA, dar și reprezentat al Centrul de Dezvoltare Socială. 

Invitatia adresata de Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean catre Rectorul  UPA, Prof.univ.dr. Doru Tompea 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.