afis workshop 26 noiembrie resize

Colocviu international – ”Adopția unui copil – încântare sau dezamăgire”

afis workshop 26 noiembrie resizeAdopția este o călătorie pe drumul atașamentului. Vă invităm marți, 26 noiembrie, la colocviul international – ”Adopția unui copil – încântare sau dezamăgire”, organizat în cadrul Universității Petre Andrei din Iași, de la orele 12, în Amfiteatrul Dimitrie Gusti, etajul 3.

Colocviul se adresează studenților de la Facultatea de Asistență Socială, Facultatea de Psihologie, specialiștilor în domeniu, tuturor părinților care așteaptă cu nerăbdare momentul unic în care vor putea adopta un copil sau celor care deja au parcus acest drum anevoios. Se va prezenta punctul de vedere al specialiștilor în psihologie și asistență socială, dar vom putea asculta mărturiile a două mămici care au trecut deja prin această experiență unică. Vom prezenta, de asemenea, și cartea –  ”Devenind o familie. Susține atașamentul sănătos al copilului adoptat”, care a fost tradusă chiar de una dintre invitatele acestui eveniment.

 

La eveniment vor participa Lect.univ.dr. Oana Bădărău, Elles van der Beek, reprezentanta Fundației Izvor, Annie Bievliet din Franța, Psiholog principal – Conf.univ.dr. Ana Sandovici și Ana Stafford din Statele Unite ale Americii.  

 

Vă așteptăm!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.