Facultatea de Psihologie, Ştiinţele Educaţiei și Asistență Socială, Centrul de Consiliere Educaţională şi Formare Creativă „Ion Holban” și Centrul de Resurse Umane din cadrul Universității „Petre Andrei” din Iaşi și Şcoala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” din Iaşi,

în parteneriat cu Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea Liberă Internațională din Moldova, Inspectoratul Școlar Județean Iaşi, Colegiul Tehnic „Ion Holban” din Iaşi și Organizația „Salvați Copiii” vă invită să participați la a XV-a ediție a Simpozionului Național KREATIKON: CREATIVITATE – FORMARE – PERFORMANŢĂ, cu tema: „Școală sigură, școală prietenoasă – succes versus eșec”. Ediția din acest an se desfășoară sub patronajul Ministerului Educației Naționale, în perioada 9-11 mai 2019, la sediul universității, din strada Bălușescu nr. 2.

Prelegerea inaugurală va fi susținută de către Prof. univ. dr. Sorin CRISTEA, de la Universitatea din București, cu tema „Specificul pedagogiei ca știință socio-umană”, pe 10 mai, de la ora 10.00, în Aula Magna.

Puteti consulta programul simpozionului aici.

Vă așteptăm!