La sfârșitul săptămânii trecute, Caravana Fondurilor Structurale -„Succesul e…MOLIPSITOR!” a ajuns la Iași, Scopul caravanei, desfășurată la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”, a fost acela de a prezenta exemplele de bună practică în implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene.

Conf.univ.dr. Anca Tompea, președintele Senatului UPA din Iași, a fost prezentă la manifestare și a declarat că astfel de caravene sunt utile atât pentru cei care implementează proiecte cu finanțare europeană, cât și pentru grupurile țintă vizate. “Există mai multe variante de a accesa fonduri nerambursabile pentru studenții si cadrele didactice din cadrul Universității Petre Andrei din Iași. Consider că prezența la acest eveniment ne oferă posibilitatea de a înțelege și clarifica multe aspecte noi, astfel încat atat UPA, cât și Liga Studenților să acceseze fondurile pe care POCU și POR le pun la dispoziție”.

Evenimentul a inclus prezentări ale unor proiecte de succes, studii de caz cu privire la implementarea unor concepte inovatoare în proiectele cu finanțare europeană și o secțiune interactivă „Să învățăm de la experți” si lecții învățate din prezentarea bunelor practici ale beneficiarilor de la nivel local.