Gala Steaua Sperantei 2013-1038 resize

UPA din Iași prezentă la Gala Recunoștinței din cadrul campaniei ”Dăruiește! Schimbă un destin”!

Gala Steaua Sperantei 2013-1038 resizeJoi, 12 decembrie 2013, la sala Eminescu a Hotelului Astoria, începând cu ora 18.00, a avut loc Gala Recunoştinţei din cadrul campaniei „Dăruieşte! Schimbă un destin!”, organizată de Fundaţia Star of Hope România, la care a participat Maine V. Olofsson, reprezentanta Star of Hope Suedia, parlamentari şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale.

 

Gala Steaua Sperantei 2013-1051 resize

 Din partea Universității ”Petre Andrei” din Iași au participat Rectorul, Prof.univ.dr. Doru Tompea, şi Decanul Facultăţii de Ştiinţe  Politice şi AdministrativeConf.univ.dr. Sorin Bocancea. Evenimentul a fost moderat de către doamna Aurora VatamaniucPreşedinte al Fundaţiei Star of Hope, şi dirijorul Michael BeckAmbasador Star of Hope şi Doctor Honoris Causa al Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi.

Gala Steaua Sperantei 2013-1150 resizeRectorul Doru Tompea a fost invitat să ofere un premiu Andreei Dănicescu, care este studentă în anul I, la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, a Universității „Petre Andrei” din Iasi. „Aș vrea să mulțumesc Fundației Star of Hope și Universității „Petre Andrei” din Iași pentru implicare,  care dovedește că este un model  de universitate în comunitate cu oameni care nu doar promit, care susțin formarea tinerilor prin faptul că mi-au oferit o bursă de studii care îmi permite să am acces la educație la fel ca oricare student. Cu ani în urmă, părinții mei nu visau că voi ajunge în acest stadiu. Dar, sprijinul venit din partea Star of Hope și, apoi, din partea Universitătii „Petre Andrei” din Iași au făcut ca totul să fie posibil”, a declarat Andreea Danicescu

Gala Steaua Sperantei 2013-1044 resize„Pentru Universitatea „Petre Andrei” din Iași, implicarea nu este o vorbă goală și sloganul nostru exprimă exact ceea ce facem: suntem o universitate în comunitate. Întrucât doamna Aurora Vatameniuc a adus în atenție dificultățile pe care le are Andreea de a se deplasa la cursuri, fiind vorba de cheltuieli cu transportul, UPA din Iași pune la dispoziția  Andreei, pe toata durata studiilor, un mijloc de transport  propriu, respectiv microbuzul Asociației Ligii Studenților UPA din Iași”, a declarat Rectorul Doru Tompea.

Gala Steaua Sperantei 2013-1155 resizeAurora Vatamaniuc a mulțumit Universității ”Petre Andrei” din Iași și Facultății de Asistență Socială și Sociologie pentru implicarea de care a dat dovadă și ”pentru că aduceți  un plus de valoare comunității din care facem parte și pentru contribuția substanțială la schimbarea cursului vieții Andreei Dăncinescu”.

Sursa foto: Alex KRIȘAN

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.