la universitate cu echipa castigatoare resize

UPA reprezentată la Concursul International de Pledoarii Willem C. Vis, din Hong Kong

la universitate cu echipa castigatoare  resizeUniversitatea Petre Andrei din Iași a fost reprezentată la a 12-a ediție a Concursul International de Pledoarii, Camera Proceselor Simulate, Litigii comerciale internationale prin arbitraj Willem C. Vis, ce s-a desfășurat în Hong Kong, în perioada 15-22 martie 2015.

CERTIFICATE MITA BACIU resizeConf.univ.dr. Angela Mîtă-Baciu, cadru didactic in cadrul Facultății de Drept, a făcut parte din  prestigiosul juriu al concursul internațional The Annual Willem C. Vis Arbitral International Commercial Arbitration Moot.
„Au participat 108 echipe ale marilor universități din lume, care au avut de pregătit un caz care avea ca obiect un contract internațional de livrare de mărfuri. Echipele au fost evaluate în mai multe etape. În prima, am primit memorandurile din partea reclamanților și a pârâților înainte de a ne deplasa în Hong Kong. În a doua etapă, la Hong Kong, au avut loc dezbaterile și prezentările în fața tribunalului arbitral. Am avut  un rol de judecător. La concurs au participat universități de prestigiu din Europa și din întreaga lume. Arizona State University au ajuns în finală alături de cei de la Singapore Management University, ultimii fiind declarați câștigătorii David Hunter Award”, a mărturisit Conf.univ.dr. Angela Mâță-Baciu.
Vis Center cu finalisti resizeCadrul didactic de la Universitatea Petre Andrei din Iași nu este la prima prezență în cadrul acestui concurs. În 2013, Conf.univ.dr. Angela Mîţă-Baciu a fost președintele de tribunal arbitral și membru al juriului la Concursul “Willem Vis”, iar în 2011 a fost singurul reprezentat al României la acest concurs.
Concursul pune accent pe aptitudinile participantilor (studenti la facultatile de drept din intreaga lume) in domeniul arbitrajului comercial internațional.Gala awards cu directoarea Louise Barington resize
Mai multe informatii cu privire la această competiție puteți afla accesând site-ul http://www.cisgmoot.org/index.html.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.