Universitatea „Petre Andrei” din Iași își deschide porțile și în acest an specialiștilor și studenților din domeniile Psihologie, Asistenţă Socială, Drept, Economie și Științe Politice, invitându-i să participe la Sesiunea națională de comunicări științifice Dimensiuni contemporane ale dezvoltării. Fundalul românesc al sincronizării europen. Evenimentul se va desfășura în perioada 24-25 iunie 2022, în Aula Magna a universității.

Programul manifestărilor va demara mâine, 24 iunie 2022, de la ora 11.30, cu alocuțiunile susținute de conducerea universității.

Programul manifestărilor va demara mâine, 24 iunie 2022, de la ora 11.30, cu alocuțiunile susținute de conducerea universității.
Prelegerea inaugurală va fi susținută, de la ora 11.40, de Prof. dr. Angelo Chielli, profesor de filosofie politică la Departamentul de Științe Politice al Universității „Aldo Moro” din Bari, Italia, pe tema Fascim și Naționalism.
De la ora 12.00 va avea loc Conferința și Lansarea nr. 36 al Revistei PolisFake News. O armă în războiul informațional. Vor avea intervenții Anton CARPINSCHI, Alexandru CĂLINESCU, Alexandru LĂZESCU, Ovidiu MIHĂIUC, Antonio MOMOC și Radu CARP. Manifestarea va fi moderată de Lect. Univ. dr. Georgeta CONDUR.
De la ora 13.00 va fi lansată cartea Memorii și istorii, autori Petre Andrei și Petru P. Andrei. Volumul a fost coordonat de Prof. univ. dr. Sorin BOCANCEA și va fi prezentat de Doru TOMPEA și Cătălin BOTOȘINEANU.

Începând cu ora 14.00 va avea loc Workshopul Austismul nu este ca pe Netflix, coordonat de Prof. univ. dr. Cristina Maria STOICA.

Vă așteptăm!