Conf.univ.dr. Anca Tompea, Președintele Senatului Universității Petre Andrei din Iași, a participat ieri, 2 martie 2020, la dezbaterea organizată de Institutul de Cercetare a Calității Vieții (ICCV), din cadrul Academiei Române, cu prilejul lansării volumului “Sociologia proastei guvernări in România interbelică”, semnat de Bogdan Bucur.

În cadrul evenimentului au susținut prezentări Prof.univ.dr Elena Zamfir, Academicianul Cătălin Zamfir, Director al Institutului de Cercetare a Calităţii Vieţii al Academiei Române și Sorin Cace, directorul adjunct al ICCV.

Conf. univ. dr. Anca Tompea a precizat că “dezbaterile au fost constructive, legate atât de conținutul bogat în informații statistice, din teren sau din arhive, cât și în ceea ce privește volumul lansat – „Sociologia proastei guvernări in România interbelică”.  Implicarea în discuții și completările aduse de cercetătorii ICCV, Simona Vonica, Mihnea Preotesi, Sebastian Fitzek, au arătat cât de importante sunt informațiile oferite în cadrul studiului, precum și necesitatea continuării acestui”.

Volumul poate fi consultat la biblioteca ICCV, un fragment introductiv fiind disponibil online: https://www.raobooks.com/wp-content/uploads/2019/11/FRAGMENT-Sociologia-proastei-guvernări-în-România-interbelică.pdf