BUZZ!Camp, la a doua generatie de studenti

[vc_row][vc_column][u_heading]BUZZ!Camp, la a doua generatie de studenti[/u_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4962″ img_size=”medium” onclick=”zoom”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

București, 06.11.2015. Cel mai longeviv eveniment din România dedicat dezvoltării personale, recrutării specializate și orientării în carieră pentru studenți și absolvenți ajunge la Iași pe 12 noiembrie la hotel Internațional. Aflat la a 14-a ediție, evenimentul BuzzCamp va acoperi de această dată în 11 orașe (Brașov, Sibiu, București, Ploiești, Iași, Cluj, Timișoara, Bacău, Constanța, Pitești și Craiova): ”Cariera mea și a echipei Inspire Group a început și se dezvoltă cu fiecare ediție BuzzCamp. Din 2008 și până astăzi evenimentul a pus față în față 100 de companii cu peste 18,000 de participanți. La ultima ediție, 135 de tineri cu potențial și-au început cariera în cadrul companiilor partenere. În fiecare an, ne bucurăm de sprijinul celor mai mari centre universitare și de implicarea a peste 50 de organizații studențești.” – Anca Matei Nazarov, Project Director BuzzCamp & Co-founder Inspire Group.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

La ediția din Iași a BuzzCamp, companiile BitDefender, E&Y, LIDL, SCC, Vodafone și Xerox vor fi prezente la eveniment să caute profile specifice de studenți și absolvenți pe care să îi recruteze în programele de formare. La edițiile din Brașov, Sibiu și București de anul acesta, toate companiile prezente la eveniment au identificat potențiali viitori colegi în audiența de la BuzzCamp. Prin prezența la workshop-urile organizate individual, de fiecare compani în parte, audiența BuzzCamp are șansa să interacționeze cu reprezentanții companiilor, să le cunoască mediul de lucru și filosofia și să realizeze în ce măsură ar putea să se integreze în structura lor. Participarea la BuzzCamp este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă pe site-ul www.buzzcamp.ro/event.

BuzzCamp se organizează bianual din anul 2008 și este o platformă complexă de orientare în carieră, recrutare, workshop-uri și conferințe axate pe dezvoltare personală. Evenimentul se desfășoară în contextul în care, ultimul raport de cercetare realizat de Institutul Național de Statistică, privind ocuparea și șomajul, situează rata șomajului în rândul tinerilor la 25%: ”Nu ne dorim ca tinerii cu potențial să fie puși în situația de a alege între a participa la cursurile facultății pentru care au optat și a fi angrenați într-un job full-time. Experiența Inspire Group pe proiecte de employer-branding și recrutare, precum și clienții alături de care dezvoltăm evenimentul, de 8 ani, ne demonstrează că ambele sunt la fel de importante. Ne aflăm într-un moment în care tinerii cu potențial au nevoie de orientare și soluții pentru a începe o carieră, nu de un simplu job după terminarea facultății.” – Alina Anghel, Business Development Director & Co-founder, Inspire Group.

În acest moment, ediția a 14-a se bucură de sprijinul a 15 dintre cei mai importanți angajatori: Accenture, Bitdefender, Groupe Renault, Arvato, Vodafone România, LIDL, EY, SCC, WNS, Nestle, Carrefour, HP, Continental Automotive și Telus și beneficiază deja de 20 de speakeri confirmați.

În toate edițiile anterioare s-au alăturat proiectului persoane publice din domenii variate, de la actori și sportivi la antreprenori și traineri ca: George Ivașcu, Maria Buza, Virgil Ianțu, Cornel Ilie, Cori Grămescu, Grigore Leșe, Dan Chișu, Radu Iacoban sau Ivan Patzaichin.

Despre Inspire Group:

Inspire Group este compania specializată în servicii de employer branding și recrutare, organizatorul evenimentului BuzzCamp, editorul proiectelor Great│co., World Wide Brands și realizatorul studiului Most Loved Employers, alături de Mercury Research.

Pentru mai multe informații legate de proiectele de recrutare și dezvoltare personală organizate de Inspire Group puteți contacta:

Miruna Neagu                                                                                   Irina Mateescu

PR Executive, Inspire Group                                                            Interim Marketing Director, Inspire Group

E-mail: miruna.neagu@inspiregroup.ro                                       E-mail: irina.mateescu@inspiregroup.ro

Telefon: 0741 632 185                                                                     Telefon: 0722 218 380

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4963″ img_size=”medium” onclick=”zoom”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Profesionalism, standarde ridicate, opinii responsabile și independente. Da, vorbim despre @Ernst & Young România. Dar știi cum e de fapt să lucrezi în cadrul companiei? Află răspunsul și intră în lumea interesantă a auditului la workshop-ul #EY, la #buzzcampevent14.

Înscrierile aici: http://buzzcamp.ro/event/iasi/agenda/

Sunt așteptați toți tinerii talentați, dar cele mai mari șanse de angajare îi au studenții în an terminal/ masteranzii care au cunoștințe avansate de limba englază și care studiază Finanțe-Bănci/ Contabilitate/ Administrarea afacerilor/ REI/ Economie/ Management.

Profesionalism, standarde ridicate, opinii responsabile și independente. Da, vorbim despre @Ernst & Young România. Dar știi cum e de fapt să lucrezi în cadrul companiei? Află răspunsul și intră în lumea interesantă a auditului la workshop-ul #EY, la #buzzcampevent14. Înscrierile aici: http://buzzcamp.ro/event/iasi/agenda/

Sunt așteptați toți tinerii talentați, dar cele mai mari șanse de angajare îi au studenții în an terminal/ masteranzii care au cunoștințe avansate de limba englază și care studiază Finanțe-Bănci/ Contabilitate/ Administrarea afacerilor/ REI/ Economie/ Management.

#joburi #dezvoltarepersonala[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4964″ img_size=”medium” onclick=”zoom”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Cum poți să fii diferit de ceilalți? Care este esența brandului tău? Hai să vorbim despre pasiuni, valori, motivații, realizări la workshop-ul “Personal Branding” marca @Lidl România, cu Teodora Constantinescu – Senior HR Consultant, Maria Moșorescu – Employer Branding Manager, Ana Vladu – PM/Senior HR Consultant. Mai sunt doar câteva locuri, înscrie-te acum:

http://buzzcamp.ro/event/iasi/agenda/

Sunt așteptați toți tinerii talentați, dar cele mai mari șanse de angajare le au studenții în an terminal, pasionați de germană, care au una dintre specializările: Economie, Juridic, Comert, Tehnic.

#joburi #dezvoltarepersonala

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4965″ img_size=”medium” onclick=”zoom”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Știai că @Vodafone România este prima companie de telecom din România care a introdus Serviciul de Relaţii cu Clienţii și că 3 ani consecutivi a fost „Cea mai bună Companie din România”? Află la #buzzcampevent14 Iași, pe 12 noiembrie, tot ce vrei să cunoști despre angajatorul tău preferat, intră în mintea și rolul clientului #Vodafone și fii noul lor coleg! Asigură-ți locul acum:

http://buzzcamp.ro/event/iasi/agenda/

Sunt așteptați toți tinerii talentați, dar cele mai mari șanse de angajare le au studenții în an terminal/ proaspăt absolvenții care cunosc foarte bine limba engleză, cu profil economic/ tehnic/ uman.

The Vodafone Way: Learn & Play!

#joburi #dezvoltarepersonala[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.