Asociația Liga Studenților de la Universitatea „Petre Andrei” din Iași și Facultatea de Psihologie, Științele Educației și Asistență Socială în parteneriat cu Ateneul Național din Iași, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași și Penitenciarul de Maximă Siguranță din Iași vă invită pe 13 decembrie 2019, de la ora 17.00, în Aula Magna, la concertul caritabil „Armonii de Crăciun”.

Beneficiarii acestui eveniment sunt 16 copii, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, de la Centrul de Zi Sfântul Ștefan din Mogoșești. Se pot face donații până pe 16 decembrie 2019, în Sala 102, Centrul de Consiliere Educațională și Formare Creativă „Ion Holban”, etajul 1.

Invitații concertului caritabil sunt Lect. Univ. Dr. Mihaela Gârlea de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași, Prof. asociat. Dr. Cristian Gărlea de la Universitatea de Muzică „Gh. Dima” din Cluj, Antonia Codreanu de la Colegiul de la Artă Octav Băncilă din Iași, David Bocancea de la Artă Octav Băncilă din Iași, Corul Marii Uniri de la Ateneul Național din Iași, Corul de Copii Juniorum și Corul studenților de la Universitatea „Petre Andrei” din Iași.

Coordonatorii acestui eveniment sunt Prof. Univ. Dr. Cristina-Maria Stoica, Conf. Univ. Dr. Georgiana Corcaci și studentele Cătălina Covalciuc și Oana Păduraru.

Vă așteptăm!