Facultatea de Psihologie, Științele Educației și Asistență Socială, din cadrul Universității Petre Andrei din Iași, în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al Județului Iași, Biroul Poliției Siguranței Școlare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași (IPJ), Centrul Regional Iași al Agenției Naționale împotriva traficului de persoane și Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității – IPJ Iași, vă  invită mâine, 15 octombrie vă 2020, la conferința Prevenirea consumului ilicit de droguri.
La eveniment vor participa Inspectorul de poliție Marius Mihai Manea, șeful Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al Județului Iași, Subinspector Codruț Cîmpanu, Biroul Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al Județului Iași și Agent șef Ramona Nechifor, Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași. Conferința se va desfășura în Aula Magna, de la ora 12.00, ținând cont de toate măsurile de protecție sanitară impuse prin legislația aflată în vigoare.
Coordonatorul evenimentului va fi Prof. univ. dr. Cristina Maria Stoica, decanul Facultății de Psihologie, Științele Educației și Asistență Socială.

Vă așteptăm!

Apasă aici pentru a adăuga propriul text