Facultatea de Psihologie, Științele Educației și Asistență Socială, din cadrul Universității „Petre Andrei” din Iași, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mihai Sturdza” din Iași, vă invită vineri, 11 martie 2022, de la ora 10.00, la CURSUL DE PRIM AJUTOR: „Intervenția psihologică și primul ajutor în situațiile de urgență”.

În cadrul cursului veți deprinde cunoștințe legate de: tehnici de supraviețuire în caz de razboi, cutremur, atac nuclear, tehnici de resuscitare adulti, bebeluși, manevra Heimlich, etc.

Invitații evenimentului sunt: Lector univ. Dr. Lavinia Pruteanu, Directorul Centrului de Consiliere Educationala si Formare Creativa „Ion Holban”, Lector univ. Dr. Roca Mihai, Sergent Major Alin Cioclu, Locotenent Coman Andrei – măsuri de prim ajutor și Plutonier adjutant Presură Iulian – comportarea în situații de urgență. Cursul va fi coordonat de Daria Constantin, voluntar SMURD și Prof. univ. Dr. Cristina Maria Stoica, decanul Facultății de Psihologie, Științele Educației și Asistență Socială.

Evenimentul se va desfășura la sediul Universității„Petre Andrei” din Iași, din strada Bălușescu, nr. 2.

Vă așteptăm!