MG 3755 resize

De ce EU?

 MG 3755 resizeUniversitatea „Petre Andrei” din Iași a susținut organizarea, la Iași, a premierei filmului „De ce eu”?, regizat de Tudor Giurgiu, al cărui producător este Oana Giurgiu, film dedicat memoriei procurorului Cristian Panait.
UPA 2 resizePremiera, care a a avut loc în prezența regizorului, producătorului și a echipei de actori, a umplut la refuz Sala de Spectacole a Casei de Cultură a Studenților din Iași, duminică, 1 martie 2015.
Rectorul UPA din Iași, Prof.univ.dr. Doru Tompea, a fost întâmpinat de regizorul Tudor Giurgiu, iar la sfârșitul vizionării a avut loc o dezbatere cu publicul prezent. Regizorul a mulțumit, în public, Universității „Petre Andrei” din Iași pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment la Iași, și în mod deosebit conducerii instituției.
UPA resizeLa eveniment a fost prezent și Prof.univ.dr. Daniel Șandru, Președintele Senatului Universitar UPA din Iași, care, la sfârșitul filmului, a mărturisit că a rămas profund impresionat de punerea în scenă a cazului procurorului Panait de către regizorul Tudor Giurgiu.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.