fundatia-academica-petre-andrei 2

Fundația Academică ”Petre Andrei” principalul partener social al Ministerului Fondurilor Europene

fundatia-academica-petre-andrei 2Ministerul Fondurilor Europene a trimis spre consultare publică cea de-a doua versiune a Acordului de Parteneriat 2014-2020, care stabilește priorităţile de finanţare din Fondurile Europene Structurale și de Investiții pentru a susţine competitivitatea, convergența și cooperarea, pentru a încuraja dezvoltarea inteligentă, bazată pe creștere economică și incluziune social.

Fundația Academică ”Petre Andrei” din Iași ocupă locul întâi în lista celor 303 parteneri sociali, realizată și  dată publicității de către Ministerul Fondurilor Europene. Poziționarea fundației pe primul loc vine ca urmare a implicării în realizare documentelor care au stat la baza acestui acord, în calitate de membră  în Comitetul Consultativ Tematic OCUPARE, INCLUZIUNE SOCIALĂ ȘI SERVICII SOCIALE, din cadrul acestui minister.

 

Prof.univ.dr. Doru Tompea, Președintele Fundației Acamidece ”Petre Andrei” din Iași a declarat că poziționarea instituției pe primul loc în lista partenerilor sociali ai Ministerului Fondurilor Europene reprezintă ”rezultatul unei munci îndelungate, ca urmare a unor proiecte de amploare derulate sub egida Fundației Academice  finanțate prin fonduri europene și a căror arie de activitate au vizat întreaga regiune de NE”.

Ministrul Eugen Teodorovici a afirmat că acest document va fi trimis către Comisia Europeană până la sfârșitul acestei luni.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.