Lect.univ.dr. Oana Bădărău, cadru didactic al UPA, în finala pentru obținerea Premiului Personalitatea Anului 2015 în promovarea educației și formării în asistența socială

Afis_A3_GNEAS_2016_-_1200x1690pxLect.univ.dr. Oana Lăcrămioara Bădărău, cadru didactic al Facultății de Asistență Socială și Sociologie, din cadrul Universității „Petre Andrei” din Iași (UPA) s-a calificat în etapa finală a competiției pentru obținerea Premiului personalitatea anului 2015 în promovarea educaţiei şi formării în asistenţa socială. Oana Bădărău a obținut 625 de voturi.

„Pentru comunitatea academică a universității noastre, cât mai ales pentru Facultatea de Asistență Socială și Sociologie, prezența Doamnei Lect.univ.dr. Oana Bădărău în finala Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială reprezintă o recunoaștere a calității actului didactic din cadrul instituției, profesionalismul și pregătirea cadrelor didactice. Ne bucurăm pentru colega noastră și îi urăm mult succes în finală”, a declarat Prof.univ.dr. Doru Tompea, Rectorul UPA din Iași.

Ajunsă la cea de a treia ediție, Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială va avea loc pe data 14 martie 2016, la Ateneul Român din București. La eveniment vor participa finaliștii celor 18 categorii, precum și reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, ai autoritatilor publice locale, precum si jurnaliști implicați în campanii sociale la nivel central și local. Gazda evenimentului va fi Andreea Marin alături de inițiatorii și organizatorii Galei, Colegiul Național al Asistenților Sociali din România.


Mă simt onorată să mă aflu printre finaliști, trăiesc o experiență profesională minunată, mulțumesc tuturor celor care s-au oprit o clipă din tumultul activităților cotidiene și mi-au acordat votul lor de recunoaștere, apreciere și colegialitate, a declarat Lect. univ. dr. Oana Lăcrămioara Bădărău. _MG_4579

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.