AFIS 28 APRILIE 2014 model 2 resize

Prelegere despre terapia asistată de animale

AFIS 28 APRILIE 2014 model 2 resizeFacultatea de Asistență Socială și Sociologie vă invită luni, 28 aprilie, de la ora 13, în Amfiteatrul Dimitrie Gusti la prelegerea – „Interacțiunea Om-Animale: terapia și activitățile  asistate de animale”.

Invitatele acestui eveniment vor fi:  Conf. univ. dr. Alina Rusu, cadru didactic al Universității Babeş-Bolyai, Cluj Napoca, organizatorul celei de 5-a ediții a Zilei interacțiunii om-animal, membru al Institutului de Cercetări a Interacțiunii om-animal ICIOA, Elles Van der Beck Olanda, reprezentanta Fundației Izvor și coordonatoarea activităților de la Parcul Arca lui Noe, Bârnova Iași, care deține numeroase animale (ponei, oi, capre, porcușori de Guineea, iepurași, broaște țestoase și un câine special – Norocel), cu care copiii pot interacționa direct.

 

Tot in cadrul acestei prelegeri se vor prezenta informații legate de terapia asistată de animale și impactul benefic pe care interacțiunea directă cu acestea îl poate avea asupra noastră.

La acest eveniment sunt așteptați psihologii, specialiștii care lucrează cu persoanele cu dizabilități, cu pesoanele de vârsta a-III-a, copiii, părinții și toți iubitorii de animale. Intrarea este liberă si veți avea posibilitatea să interacționați cu câteva dintre animalele de la Parcul Arca lui Noe.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.