Lect. dr. Georgeta Condur, prorector comunicare, programe comunitare și cooperare academică al UPA din Iași, a participat la Adunarea Generală a European Association of Institutions in Higher Education (EURASHE).

Adunarea Generală a EURASHE a avut loc marți, 28 februarie 2023. În cadrul său, președintele EURASHE, Armando Pires, și secretarul general, John Edwards, au prezentat informări despre activitățile, strategia, politicile actuale ale organizației, proiectele în derulare, precum și evenimentele programate pentru anul 2023. De asemenea, s-au adoptat, prin vot electronic la care au participat membrii prezenți la adunare, câteva modificări la statutul organizației.

European Association of Institutions in Higher Education (EURASHE) este o asociație internațională cu sediul la Bruxelles, înființată în 1990 în scopul promovării educației superioare profesionale și al cooperării internaționale a membrilor săi. Prin cei peste 50 de membri, care sunt organisme naționale și instituții de educație superioară, EURASHE reprezintă peste 500 de universități și alte instituții de educație din 31 de țări. În prezent, patru universități românești fac parte din EURASHE, Universitatea „Petre Andrei” din Iași fiind singura universitate privată din România care este membră cu drepturi depline în această organizație.