UPA invitată la „Convenția națională a specialiștilor în stare civilă și evidența populației”

foto 1_resize În perioada 1 – 5 septembrie a.c. a avut loc, la Iași, în organizarea Agenției Naționale a Funcționarilor de Stare Civilă din România și a Primăriei Municipiului Iași, „Convenția națională a specialiștilor în stare civilă și evidența populației.

Sub genericul “Iași – Centrul Excelenței în activitatea de stare civilă din România” s-au desfășurat work-shop-uri noi, conferințe, dezbateri, schimburi de experiență între specialiștii județelor din întreaga țară.

foto 3_resizeDeschiderea a avut loc în prezența Primarului Mihai Chirica, iar conferința inaugurală a fost susținută de prof.univ.dr. Doru Tompea, Rectorul UPA din Iași, care a expus tema: “Despre cetățean, despre cetățenie. Considerații teoretice și legislative”.

_MG_0116_resizeÎn cadrul Convenției s-a lansat “Manualul ofițerului de stare civilă – teorie și spețe”, autor Renata-Mihaela Marin. Cartea a fost prezentată de Rectorul UPA din Iași, prof.univ.dr. Doru Tompea, care a remarcat apariția inedită, în spațiul editorial, a acestei lucrări destinate specialiștilor, funcționarilor publici din domeniile de expertiză, juriștilor, studenților.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.