UPA prezentă la Marșul Absolvenților

IMG_3796_resizeStudenții, cadrele didactice și conducerea UPA din Iași, reprezentată de Prof.univ.dr. Doru Tompea, au participat, la sfârșitul acestei săptămâni, la Marșul Absolvenților din cadrul Centrului Universitar Iași, organizat în cadrul Festivalului Internațional al Educației 2016.

IMG_3813_resizeLa manifestarea absolvenților, care s-a desfășurat pe Stadionul Emil Alexandrescu din Copou, pe scenă au urcat reprezentanții celor cinci universități de stat și ai UPA din Iași. După ce a felicitat călduror toți absolvenții universităților ieșene în alocuțiunea sa, Prof.univ.dr. Doru Tompea a menționat că este „tonifiant să asistăm la o manifestarea de asemenea anvergură în condițiile în care, în ultimii 5 ani, din sistem au plecat aproximativ un milion de studenți”. De asemenea, a precizat că Legea Educației stipulează non discriminarea dintre universitățile de stat și cele private acreditate, precum UPA, care face eforturi uriașe de investi în calitate.

IMG_4326După ce a evocat personalitatea Savantului Petre Andrei, președintele UPA a adresat un salut colegial tuturor universităților ieșene, felicitând absolvenții promoției 2016, îndemnându-i să învețe, să se prefecționeze, să schimbe în bine viitorul României. Un mesaj de felicitare și succes în carieră l-a adresat și Eva Carina Gabriela, reprezentantul studenților în Senatul UPA.IMG_4350

La manifestare au participat Înalt Prea Sfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, Sfinția Sa Monseniorul Petru Gherghel, episcopul diecezei romano-catolice de Iași, Mihai Chirica, Primarul Municipiului Iași.

IMG_4129_resizeIMG_4131_resize

IMG_4071_resizeIMG_3816_resizeIMG_4080_resizeIMG_3813_resizeIMG_4079_resizeIMG_3808_resizeIMG_4098_resize

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.