MG AAAB resize

UPA reprezentată la Gala ”Modele feminine”

 MG AAAB resizeConf.univ.dr. Anca Tompea a participat joi seara la cea de-a doua ediție a Galei ”Modele feminine”, care și-a propus să sărbătorească ziua femeii printr-o gală de încredere, curaj și  ambiție. Zece modele feminine au fost premiate conform următoarelor secțiuni, în funcție de activitatea lor în societate: Mamă; Cadru didactic; Doctor; Antreprenor economie social; Pensionar; O viață în sprijinul semenilor; Elev Model; Jurnalist social; Tânăr amabasador al Iașului. În plus, a fost oferit Premiul Special pentru “activitatea în ONG”, un simbol al eforturilor depuse în protejarea drepturilor persoanelor cu dizabilități.

 MG AAAE resizeAvem nevoie de recunoaștere a ceea ce facem , atât noi, femeile, cât și cei care ne sunt alături, bărbații. Important este să fim implicați în comunitate, pentru acele categorii sociale care au nevoie de sprijin, fie sub forma unei vorbe bune, fie sub forma unei fapte. Dar, dincolo de acestea, este bine ca tot ceea ce facem să fie necondiționat„ a declarat Conf.univ.dr. Anca Tompea, Președintele Comisiei de Cercetare, Senatul Universitatii Petre Andrei din Iasi.

 MG AAAC resizeAm avut emoții. Sărbătorim astăzi, (n.r. ieri), feminitatea și e o bucurie pentru mine pentru că în acest an am avut parte de ajutor pentru a putea aduce în fața dumneavoastră 10 modele feminine. Consider cp societatea românească are nevoie de femei. Cred că noi femeile ar trebui să fim mai unite. Sunt puține persoane de gen feminin în sfera politicii și asta pentru că nu au avut curaj și încredere. Eu vă îndemn la solidaritate și bunătate” a declarat deputatul Cristina Nichita, organizatorul galei.  MG AAAA resize

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.