Cadrele didactice de la UPA au fost premiate la prima ediție a „Serii Asistenților Sociali din Moldova”

Universitatea „Petre Andrei” din Iași a fost reprezentată, la sfârșitul săptămânii trecute, la prima ediției a „Serii Asistenților Sociali din Moldova”. Prof.univ.dr. Cristina Maria Stoica, decanul Facultății de Psihologie, Științele Educației și Asistență Socială, Lect.univ.dr. Lavinia Pruteanu și Lect.univ.dr. Oana Bădarău au participat la evenimentul organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România.
Organizatorii au oferit diplome de recunoștință pentru colegii, partenerii și sponsorii care s-au implicat în dezvoltarea şi promovarea profesiei de ASISTENT SOCIAL.  Facultatea de Psihologie, Ştiinţele Educaţiei şi Asistenţă Socială, din cadrul Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi, reprezentată prin prof. univ. dr. Cristina Maria STOICA și lect. univ. dr. Lavinia Maria Pruteanu, a primit Diplomă de Recunoştinţă la secţiunea Instituţii care au avut un aport valoros şi constant la dezvoltarea proiectelor şi activităţilor Sucursalei Teritoriale Iași a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România în perioada 2013 – 2018. De asemenea,  lect. univ. dr. Oana BĂDĂRĂU, cadru didactic al aceleiaşi facultăţi, a primit Diplomă de Recunoştinţă în cadrul secţiunii Specialişti Implicaţi în Formarea Profesională Continuă a Asistenţilor Sociali.

Seara Asistenților Sociali din Moldova” a constituit un moment al aprecierii valorilor umane, al recunoașterii faptelor reprezentanților  acestei meserii nobile, îndeplinită cu dăruire, devotament, demnitate, dând dovadă de multă compasiune și profesionalism în ajutorarea semenilor„, a declarat Prof.univ.dr. Cristina Maria Stoica.

La acest eveniment regional au participat peste 400 de persoane din județele Moldovei: Iași, Vaslui, Botoșani, Neamț, Suceava, Bacău și Galați (asistenți sociali, specialiști din domeniul social, cadre didactice universitare, studenți, masteranzi, doctoranzi).