coperta carte ipostaze ale ideologiei in teoria politica resize

Târgul Internațional de Carte Bookfest va fi deschis cu lansarea cărții "Ipostaze ale ideologiei in teoria politica", de Prof.univ.dr Daniel Șandru

coperta carte ipostaze ale ideologiei in teoria politica resize

Programul evenimentelor Editurilor Polirom si Cartea Romaneasca din cadrul Editiei din 2014 a Targului International de Carte Bookfest, ce se va desfasura la Bucuresti, in perioada 28 mai – 1 iunie, va fi deschis de lansarea unui volum din domeniul stiintelor politice, semnat de Prof.univ.dr Daniel Sandru, Presedintele Senatului Universitatii „Petre Andrei” din Iasi si cadru didactic al Facultatii de Stiinte Politice si Administrative.

Evenimentul de lansare a cartii „Ipostaze ale ideologiei in teoria politica” (Polirom, 2014) va avea loc miercuri, 28 mai, incepand cu ora 13.30 si se va desfasura in Pavilionul C2 al Romexpo, la standul Editurii Polirom. Intalnirea dintre autorul cartii si publicul cititor va fi moderata de Adrian Serban, Directorul Editorial al Polirom si ii va avea ca invitati pe Prof.univ.dr. Dan Pavel (Universitatea Bucuresti), pe Rectorul Universitatii „Petre Andrei” din Iasi, Prof.univ.dr. Doru Tompea si pe Prof.univ.dr. Sorin Bocancea, Decanul Facultatii de Stiinte Politice si Administrative a UPA din Iasi.

 Programul targului poate fi consulat aici.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.