UPA prezentă la The First International Conference of Innovation in Psychology, Education and Didactics – ICIPED 2017

Cadre didactice de la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, din cadrul Universității „Petre Andrei” din Iași au participat, în perioada 10-11 martie, la  la prima ediţiei a Conferinţei Internaţionale cu tema “Inovaţia în Psihologie, Educaţie şi Didactică”.

Conf. univ. dr. Viorel Robu şi Conf. univ. dr. Anişoara SANDOVICI au moderat o secţiune în cadrul manifestării şi au prezentat lucrarea cu tema “Measuring Student Engagement in School with SES/4-DS: New Psychometric Evidence in Two Samples of Romanian Adolescents”. De asemenea, Asistent univ. dr. Magda TUFEANU, Conf. univ. dr. Viorel ROBU şi Conf. univ. dr. Anişoara SANDOVICI au susţinut workshop-ul cu tema “Social and Emotional Competences in Adolescents: A Theoretical Approach Towards an Integrative Measurement Model”.

Manifestarea a fost organizată de Facultatea de Ştiinţe-Departamentul Pedagogia învăţământului Primar şi Preşcolar (PIPP), din cadrul Universităţii “Vasile Alecsandri” din Bacău, în parteneriat cu Institutul Pedagogic din Cipru, Institutul pentru Cercetare în Domeniul Educaţiei din Slovenia, Universitatea din Granada (Spania) şi Universitatea de Stat din Republica Moldova.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.